De Gerlien van Tiem bv

Boegschroeven

 

Boegschroeven

Boegschroeven die de vaart erin houden

De Gerlien van Tiem in Druten geniet naam als kwaliteitswerf en heeft daarnaast een klinkende reputatie als producent van betrouwbare boegschroefinstallaties. Sinds 1985 vormen de boegschroeven van De Gerlien het stuwende hart in het voorschip van coasters en binnenvaartschepen. De stuurrooster boegschroeven zijn het handelsmerk van De Gerlien van Tiem. Inmiddels zijn er meer dan 1500 boegschroeven in bedrijf gesteld. Daarmee is De Gerlien de toonaangevende producent van boegschroeven in de binnenvaart.

360º Bestuurbaar

De boegschroeven zijn leverbaar met een vermogen van 60 tot 1000 pk en schroefdiameters van 580, 680, 850, 1000, 1200 en 1400 mm. Het stuurrooster is tegen vastlopen beveiligd en 360º hydraulisch bestuurbaar bij volle belasting. De schroef is standaard van binnenuit te wisselen. Naast het stuurrooster model bouwt De Gerlien ook een kanalenboegschroef met een diameter van 800 tot 1400 mm.

Betrouwbare kracht

De boegschroeven van De Gerlien zijn bedrijfszeker, compact en hebben een grote trekkracht. Ze zijn eenvoudig te bedienen en sturen met grote snelheid van stuurboord naar bakboord. De boegschroeven kunnen worden geleverd met typegoedkeuringen van de bekende classificatiebureaus. De Gerlien garandeert 365 dagen per jaar een uitstekende service door eigen montageteams.